A A A K K K

Щодо зупинення дії кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів

№ 1857 від 25 листопада 2009 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

26.11.2009Київ№ 1857

Щодо зупинення дії кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів

Відповідно до частини третьої ст. 14 Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні", якою передбачено обов'язкове підвищення кваліфікації оцінювачами за відповідними напрямами оцінки майна не рідше одного разу на два роки,

НАКАЗУЮ:

1. Зупинити дію кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів, які не виконали вимоги Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні" (перелік додається).

2. Департаменту оціночної діяльності (В.Зеленський) забезпечити інформування громадськості щодо змісту цього наказу шляхом опублікування його в "Державному інформаційному бюлетені про приватизацію" та додатку до "Державного інформаційного бюлетеня про приватизацію" - газеті "Відомості приватизації" та на веб-сторінці Фонду в інтернеті.

3. Департаменту оціночної діяльності (В.Зеленський) забезпечити поновлення дій кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів, зазначених у п.1 цього наказу, у разі подання до ФДМУ інформації про підвищення кваліфікації за встановленою формою та копій посвідчень про підвищення кваліфікації за відповідними напрямами оцінки майна, отриманих після набрання чинності зазначеним Законом.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

В.о. Голови ФондуД.Парфененко
Завантажити Додаток