A A A K K K

Про внесення змін до Типового договору оренди Індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до державної власності

від 26 червня 2007 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

___________Київ№ _____

Про внесення змін до Типового договору оренди Індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до державної власності

З метою врахування змін в законодавстві України про оренду державного майна, що сталися протягом 2004-2006 років,

НАКАЗУЮ:

1. Внести зміни до Типового договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до державної власності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 23.08.2000 р № 1774, виклавши його в новій редакції (додається).

2. Департаменту з питань управління державним майном та орендних відносин і регіональним відділенням Фонду державного майна України, іншим орендодавцям державного майна при підготовці договорів оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до державної власності брати за основу зазначений Типовий договір. Істотні умови договорів оренди мають відповідати встановленим у Типовому договорі.

3. Департаменту з питань управління державним майном та орендних відносин Фонду державного майна України зареєструвати цей наказ у встановленому порядку в Міністерстві юстиції України.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Заступника Голови Фонду Лєдомську С.Ю.

Голова ФондуВ. Семенюк


Завантажити Типовий договір оренди