A A A K K K

Про внесення змін до Порядку реєстрації фізичних осіб (оцінювачів) у Державному реєстрі оцінювачів

від 5 лютого 2013 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

 _________                                Київ                                     _________

 

 
Про внесення змін до Порядку реєстрації 
фізичних осіб (оцінювачів) у Державному
реєстрі оцінювачів

З метою спрощення процедури підготовки Фондом державного майна України  свідоцтв про реєстрацію у Державному реєстрі оцінювачів

 

НАКАЗУЮ:

1. Внести до Порядку реєстрації фізичних осіб (оцінювачів) у Державному реєстрі оцінювачів, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 19 грудня 2001 року № 2355 (у редакції наказу Фонду державного майна України від 16 лютого 2010 року № 216), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28 грудня 2001 року за № 1092/6283, такі зміни:

1.1. У розділі ІIІ:

1.1.1. У  пункті 3.5  третє  речення  викласти  у такій  редакції:

"Свідоцтво про реєстрацію у Державному реєстрі оцінювачів готується у двох примірниках, один  примірник  підписується посадовою особою Фонду,  завіряється печаткою Фонду та видається оцінювачу, другий примірник з візами  погодження зберігається  у Фонді.".

2. Начальнику Управління з питань оціночної діяльності забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.

3.  Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Контроль  за  виконанням  цього  наказу  покласти на директора Департаменту координації розробки та виконання програмних документів, оцінки та розпорядження об’єктами державної власності.

 

Голова Фонду                                                О.Рябченко