A A A K K K

Про внесення змін до Положення про порядок видачі сертифікатів суб'єктів оціночної діяльності

від 22 червня 2011 р.

Проект

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

_________Київ№ ___

Про внесення змін до Положення про порядок видачі сертифікатів суб'єктів оціночної діяльності

Відповідно до статті 19 Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні", з метою оптимізації процедури видачі суб'єктам господарювання сертифікатів суб'єктів оціночної діяльності

НАКАЗУЮ:

1. Внести до Положення про порядок видачі сертифікатів суб'єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 14.03.2002 № 479, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.03.2002 за № 312/6600, такі зміни:

1.1 абзац третій пункту 1 розділу другого викласти в такій редакції: "виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (для фізичних осіб) та витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (для юридичних осіб)";

1.2 пункт 4 розділу другого викласти в такій редакції: "4. У витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, виданих суб'єкту господарювання, який ініціює отримання сертифіката, має бути зазначений вид діяльності, пов'язаний з оцінкою майна.

У разі, якщо витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, виданий суб'єкту господарювання, містить види діяльності, які відповідно до законодавства є виключними та здійснюються на підставі ліцензій, для розгляду питання видачі сертифіката Фонд державного майна України може вимагати надання суб'єктом господарювання довідки про наявність у нього ліцензій на здійснення такої діяльності, завіреної підписом керівника та печаткою".

2. Керівнику Департаменту оціночної діяльності забезпечити в установленому законодавством порядку подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов'язків.

4. Цей наказ набирає чинності через 10 днів після його державної реєстрації в Міністерстві юстиції України, але не раніше з дня його офіційного опублікування.

Голова ФондуО. Рябченко