A A A K K K

Про внесення змін до Положення про порядок розрахунків з учасниками при ліквідації інвестиційних фондів або взаємних фондів інвестиційних компаній

від 28 серпня 2011 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

_____________Київ№____________

Про внесення змін до Положення про порядок розрахунків з учасниками при ліквідації інвестиційних фондів або взаємних фондів інвестиційних компаній

З метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства Положення про порядок розрахунків з учасниками при ліквідації інвестиційних фондів або взаємних фондів інвестиційних компаній, затвердженого наказом Фонду державного майна України, Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку України від 17.11.1999 №2167/321, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29.12.1999 за №920/4213 (із змінами)

НАКАЗУЮ:

1. Внести до зазначеного Положення такі зміни:

1.1. У розділі 2:

1.1.1. У підпункті "є" пункту 2.3. слова "та/або цінних паперів" виключити.

1.1.2. Підпункт "е" пункту 2.4. виключити. У зв'язку з цим, підпункт "є" вважати підпунктом "е".

1.1.3. У пункті 2.5.:

У підпункті 2 слова "органах преси, зазначених у ст. 23 Закону України "Про цінні папери та фондову біржу," замінити словами "одному з офіційних друкованих видань Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку";

у підпункті "д" слова "(та/або непроданих цінних паперів)" виключити;

у підпункті "є" слово "випуску" замінити словом "існування".

1.1.4. У абзаці шістнадцятому пункту 2.7. слова "(згідно з тарифами, установленими відповідно до чинного законодавства)" виключити.

1.1.5. У пункті 2.11. слова "(та/або непроданих цінних паперів)", ", в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України" виключити.

1.1.6. У підпункті "в" пункту 2.12. слова "(та/або інших цінних паперів)" виключити.

2. Департаменту Стратегії корпоративного управління Фонду державного майна України в установленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Першого заступника Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов'язків.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Голова ФондуО. Рябченко