A A A K K K

Про порядок віднесення майна до такого, що включається до складу цілісного майнового комплексу державного підприємства

від 14 грудня 2010 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

____________________Київ№ ____________________

Про порядок віднесення майна до такого, що включається до складу цілісного майнового комплексу державного підприємства

На виконання пункту 58 Плану організації підготовки проектів нормативно-правових актів, необхідних для забезпечення реалізації Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 р. № 2755 та Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Податкового кодексу України" від 2 грудня 2010 р. № 2756, схваленого на засіданні Кабінету Міністрів України 06.12.2010 (протокол № 70),

НАКАЗУЮ

1. Затвердити Положення про порядок віднесення майна до такого, що включається до складу цілісного майнового комплексу державного підприємства, що додається.

2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Фонду державного майна від 5 травня 2001 р. № 787 "Про Положення про порядок віднесення майна до такого, що включається до складу цілісних майнових комплексів державних підприємств, які не підлягають приватизації", зареєстрований у Міністерстві юстиції 30 травня 2001 р. за № 463/5654.

3. Департаменту оціночної діяльності забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.

4. Цей наказ набирає чинності з для його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду відповідно до розподілу обов'язків.

Голова ФондуО. Рябченко
Завантажити Додаток