A A A K K K

Про затвердження "Положення про порядок підготовки до приватизації акцій (часток, паїв), що належать державі у статутних фондах господарських товариств, інших господарських організацій, підприємств, заснованих на змішаній формі власності"

від 17 вересня 2006 р.

Проект

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

____________м. Київ_____________

З метою забезпечення реалізації завдань, установлених ст. 7 Закону України "Про приватизацію державного майна", відповідно до Цивільного та Господарських кодексів України, Закону України "Про особливості приватизації майна в агропромисловому комплексі"

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Положення про порядок підготовки до приватизації акцій (часток, паїв), що належать державі у статутних фондах господарських товариств, інших господарських організацій, підприємств, заснованих на змішаній формі власності (додається).

2. Департаменту реформування власності (Красовський В.А.) у встановленому порядку подати наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України. Після державної реєстрації цього наказу забезпечити подання його до Управління офіційних друкованих видань для опублікування у "Державному інформаційному бюлетені про приватизацію" та Департаменту взаємодії з Верховною Радою України та зв'язків з громадськістю для оприлюднення на веб-сайті Фонду державного майна України.

3. Визнати такими, що втратили чинність:

  • Положення про порядок передприватизаційної підготовки підприємств, у статутних фондах яких є державна частка, затверджене наказом Фонду державного майна України від 14 серпня 2000 року N 1691 та зареєстроване в Міністерстві юстиції України 30 серпня 2000 року за N 562/4783;
  • Порядок визначення часток, що належать державі в статутних фондах підприємств, створених за участю недержавних суб'єктів господарювання, затверджений наказом Фонду державного майна України від 30 серпня 2000 року N 1800 та зареєстрований в Міністерстві юстиції України 20 вересня 2000 року за N 626/4847.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду С. Лєдомську

Голова ФондуВ. Семенюк