A A A K K K

Про організацію та проведення сьомого засідання українсько-німецької Коопераційної ради з питань економічного співробітництва, Дня економіки України в Німеччині...

№ 208-р від 6 квітня 2003 р.

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 7 квітня 2003 р.КиївN 208-р

Про організацію та проведення сьомого засідання українсько-німецької Коопераційної ради з питань економічного співробітництва, Дня економіки України в Німеччині та про участь українських підприємств і організацій у міжнародній виставці-ярмарку "Ганновер Мессе 2003"

1. Схвалити пропозицію Мінекономіки та Мінпромполітики щодо організації та проведення сьомого засідання українсько-німецької Коопераційної ради з питань економічного співробітництва, Дня економіки України в Німеччині та участі українських підприємств і організацій у міжнародній виставці-ярмарку "Ганновер Мессе 2003" (далі - виставка-ярмарок).

2. Визначити, що головними організаціями є:

з підготовки та проведення засідання українсько-німецької Коопераційної ради з питань економічного співробітництва і Дня економіки України в Німеччині - Мінекономіки та МЗС;

із забезпечення участі українських підприємств і організацій (далі - підприємства і організації) у виставці-ярмарку - Мінпромполітики.

3. Мінпромполітики:

сформувати і затвердити персональний склад координаційного комітету з підготовки та участі підприємств і організацій у виставці-ярмарку;

визначити в установленому порядку генерального розпорядника робіт, пов'язаних з облаштуванням експозиції України на виставці-ярмарку.

4. Установити, що формування експозиції України здійснюють за напрямами:

Мінпромполітики та НКАУ - комплектувальні вироби і матеріали, виробниче обладнання та інструмент, гідроприводи та автоматика, автоматизація виробництва;

Мінпаливенерго - енергетика;

МОН та Національна академія наук - наукові дослідження, мікротехнології та технологічні процеси.

5. Взяти до відома, що фінансування заходів, пов'язаних з:

організацією та проведенням сьомого засідання українсько-німецької Коопераційної ради з питань економічного співробітництва, Дня економіки України в Німеччині, здійснюється за рахунок бюджетних призначень загального фонду Державного бюджету України на 2003 рік за програмами 1401110 "Фінансова підтримка пропаганди за кордоном українського надбання та висвітлення в Україні діяльності міжнародних організацій", 1201030 "Забезпечення двостороннього співробітництва України з іноземними державами та міжнародними організаціями", а також із залученням на добровільній основі коштів підприємств і організацій;

підготовкою та організацією експозиції України на виставці-ярмарку, здійснюється центральними органами виконавчої влади в межах передбачених їм видатків на поточний рік за відповідними бюджетними програмами, а підприємствами і організаціями - за рахунок власних коштів.

6. Мінфіну та Державному казначейству профінансувати до 31 березня ц. р. витрати Мінекономіки з організації та проведення сьомого засідання Коопераційної ради з питань економічного співробітництва та Дня економіки України в Німеччині.

7. Держкомінформу сприяти висвітленню в засобах масової інформації ходу підготовки та проведення сьомого засідання Коопераційної ради з питань економічного співробітництва, Дня економіки України в Німеччині та участі підприємств і організацій у виставці-ярмарку.

8. МЗС, МВС, Мінтрансу, Держмитслужбі та Держкомкордону сприяти підготовці та участі підприємств і організацій у виставці-ярмарку.

Перший віце-прем'єр-міністр УкраїниМ. АЗАРОВ

Інд. 27