A A A K K K

Про анулювання дії дозволу на здійснення діяльності з приватизаційними паперами

№ 1727 від 14 листопада 2006 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

15.11.2006КиївN 1727

Про анулювання дії дозволу на здійснення діяльності з приватизаційними паперами

На виконання п. 161 розділу ХV "Державної програми приватизації на 2000-2002 роки", затвердженої Законом України "Про Державну програму приватизації" від 18 травня 2000 року N 1723 - ІІІ; наказу Фонду державного майна України від 12.07.1999 року N 1324; у зв'язку з закінченням сертифікатної приватизації та з метою завершення діяльності фінансових посередників з приватизаційними паперами

НАКАЗУЮ:

1. Анулювати дію дозволу на здійснення комерційної діяльності з приватизаційними паперами товариству з обмеженою відповідальністю "Майнова інвестиційна компанія "НЕП", дозвіл N 40, м.Львів.

2. Департаменту підготовки та проведення конкурсів (Є.Філозоп) у десятиденний термін з дня реєстрації цього наказу:

проінформувати регіональне відділення Фонду державного майна України по м. Львову, Національний банк України та Державну комісію з цінних паперів та фондового ринку про анулювання дії дозволу цього фінансового посередника;

забезпечити публікацію цього наказу у Державному інформаційному бюлетені "Про приватизацію" та газеті "Відомості приватизації".

3. Департаменту взаємодії з Верховною Радою України та зв'язків з громадськістю (Ю.Бордюгов) у десятиденний термін забезпечити розміщення цього наказу на Web-сторінці Фонду державного майна України.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України Д.Парфененка.

Голова ФондуВ.Семенюк