A A A K K K

Про затвердження Типової форми договору доручення на виконання функцій з управління пакетом акцій, що належить державі

№ 383 від 29 лютого 2004 р.

Про затвердження Типової форми договору доручення на виконання функцій з управління пакетом акцій, що належить державі

Наказ Фонду державного майна України
від 1 березня 2004 року N 383

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
24 березня 2004 р. за N 365/8964

Згідно з пунктом 8 Положення про представника органу, уповноваженого управляти відповідними корпоративними правами держави в органах управління господарських товариств, і Порядком звітності представників органів, уповноважених управляти відповідними корпоративними правами держави в органах управління господарських товариств, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 15.05.2000 N 791 (із змінами і доповненнями), та з метою виконання заходів, спрямованих на досягнення цілей, визначених Основними концептуальними підходами до підвищення ефективності управління корпоративними правами держави, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 11.02.2004 N 155, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Типову форму договору доручення на виконання функцій з управління пакетом акцій, що належить державі (додається).

2. Установити, що дія Типової форми договору доручення на виконання функцій з управління пакетом акцій, що належить державі, поширюється на органи виконавчої влади, що виконують функції з управління корпоративними правами держави на підставі генеральної угоди з Фондом державного майна України.

3. Директору Департаменту стратегії управління та обліку корпоративних прав держави Сачівко А. І. забезпечити подання Типової форми договору доручення на виконання функцій з управління пакетом акцій, що належить державі, на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Фонду державного майна України від 24.05.2000 N 1065 "Про затвердження Типової форми договору доручення на виконання функцій управління пакетом акцій, що належить державі", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 02.06.2000 за N 325/4546.

5. Цей наказ набирає чинності через 10 днів після його державної реєстрації в Міністерстві юстиції України.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Фонду Григоренка Є. М.

Голова Фонду державного майна України М. Чечетов
ПОГОДЖЕНО:  
Міністр економіки та з питань європейської інтеграції України М. Деркач


ЗавантажитиДодаток