A A A K K K

Про затвердження Змін до Порядку подання та розгляду заяви про включення до переліку об`єктів, що підлягають приватизації, та заяви на участь в аукціоні, конкурсі щодо об`єктів державної власності груп А, Д та Ж

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

_____________                                    Київ                                    №____________

 

 

Про затвердження Змін до Порядку подання та
розгляду заяви про включення до переліку
об'єктів, що підлягають приватизації, та заяви
на участь в аукціоні, конкурсі щодо об'єктів
державної власності  груп А, Д та Ж

 

 

 

Відповідно до частини третьої статті 8 Закону України «Про приватизацію державного майна», а також з метою приведення нормативно-правового акта Фонду державного майна України у відповідність до вимог законодавства України

 

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Зміни до Порядку подання та розгляду заяви про включення до переліку об'єктів, що підлягають приватизації, та заяви на участь в аукціоні, конкурсі щодо об'єктів державної власності  груп А, Д та Ж, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 17 квітня 1998 року № 772, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26 червня 1998 року за № 400/2840 ( із змінами), що додаються.

2. Управлінню  продажуоб'єктівмалої приватизації Департаменту приватизації Фонду державного майна України забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

        

 

 

  Голова Фонду                                                             І. Білоус

 

Зміни до Порядку

Додаток 1

Додаток 2

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу