A A A K K K

Про внесення змін у додаток 1 до Положення про продаж єдиних майнових комплексів державних підприємств, які за класифікацією об’єктів приватизації віднесені до груп В, Г

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

_____________                                    Київ                                    №____________

 

 

Про внесення змін у додаток 1 до Положення
про продаж єдиних майнових комплексів
державних підприємств, які за класифікацією
об’єктів приватизації віднесені до груп В, Г

 

 

 

Відповідно до частини третьої статті 8 Закону України «Про приватизацію державного майна», з метою приведення у відповідність до вимог законодавства України

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Унести зміни у додаток 1 до Положення про продаж єдиних майнових комплексів державних підприємств, які за класифікацією об'єктів приватизації віднесені до груп В, Г, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 26 липня 2002 року № 1336, рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 01 серпня 2002 року № 222, розпорядженням Антимонопольного комітету України    від 26 липня 2002 року № 226-р, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 25 вересня 2002 року за № 784/7072 (у редакції наказу Фонду державного майна України від 26 квітня 2012 року № 588, рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26 квітня  2012 року № 592, розпорядження Антимонопольного комітету України від  26 квітня 2012 року № 255-р), виклавши додаток 1 до Положення у новій редакції, що додається.

2. Управлінню продажу об’єктівмалої приватизації Департаменту приватизації Фонду державного майна України подати цей наказ в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

 

          Голова Фонду                                                             І. Білоус

 

 

Додаток

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу