A A A K K K

Наказ ФДМУ "Про затвердження Плану діяльності Фонду державного майна України на 2016 - 2018 роки"

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

14.07.2016                                             Київ                                      №1355

 

Про затвердження Плану діяльності Фонду державного майна України
на 2016 - 2018 роки

 

3 метою реалізації вимогБюджетного кодексу України від 08 липня 2010 року № 2456-VI, відповідно до Порядку розроблення і виконання планів діяльності Фонду державного майна України на плановий та два бюджетні періоди, що настають за плановим,затвердженого наказом Фонду від 19 грудня 2012 року № 4008 (із змінами) (далі – Порядок), для забезпечення проведення прозорої приватизації державної власності, організації управління об’єктами державної власності, у тому числі корпоративними правами держави щодо об’єктів державної власності, які належать до сфери управління Фонду державного майна України (далі – Фонд), а також реалізації державної політики відповідно до рішень вищих органів державної влади у сфері оренди, використання та відчуження державного майна та державного регулювання оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності

 

НАКАЗУЮ:

               

1.       Затвердити План діяльності Фонду державного майна України на 2016 - 2018 роки (далі – стратегічний план), що додається.

 

2. Керівникам структурних підрозділів та регіональних відділень відповідно до функціональних обов’язків забезпечити виконання стратегічного плану та проведення аналізу досягнутих результатів.

 

3. Управлінню законодавчого забезпечення та взаємодії з органами владиДепартаменту комунікаційного забезпечення, роботи із ВРУ та розпорядження державним майномзабезпечити організацію роботи щодо коригування   стратегічного плану Фонду та моніторингу його виконання відповідно до Порядку.

 

4. Заступникам Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов’язків забезпечити контроль за виконанням завдань стратегічного плану за відповідними напрямами роботи Фонду.

 

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Голова Фонду                                                                                 І. Білоус

 

Додаток 3-1

Додаток 3-2

Додаток 4

Додаток 5