A A A K K K

Проект наказу ФДМУ "Про внесення змін до Порядку визначення оціночної вартості пакетів акцій акціонерних товариств, що пропонуються для конкурентного продажу"

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

_____________                               Київ                                №____________

 

Про внесення змін до Порядку
визначення оціночної вартості
пакетів акцій акціонерних товариств,
що пропонуються для конкурентного продажу

 

З метою удосконалення процедури проведення стандартизованої оцінки пакетів акцій публічних акціонерних товариств, утворених у процесі приватизації (корпоратизації), що пропонуються для конкурентного продажу,

 

НАКАЗУЮ:

1. Внести зміни до Порядку визначення оціночної вартості пакетів акцій акціонерних товариств, що пропонуються для конкурентного продажу, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 23 січня      2004 року № 105, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31 січня 2004 року за № 135/8734 (із змінами), що додаються.

2. Департаменту оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

 

Голова Фонду                                                                                    І. Білоус

 

 

 

Зміни

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 9

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу