A A A K K K

Наказ ФДМУ "Про затвердження Плану діяльності Фонду державного майна України з підготовки проектів регуляторних актів на 2017рік"

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

  15.12.2016                                            Київ                                     №   2254   

 

 

Про затвердження Плану діяльності Фонду державного
майна України з підготовки проектів регуляторних актів
на 2017
рік

 

 

З метою забезпечення реалізації вимог статті 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»

 

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити План діяльності Фонду державного майна України з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік (далі – План), що додається.

2. Керівникам структурних підрозділів:

2.1. Здійснювати підготовку проектів регуляторних актів, аналізу регуляторного впливу, заходів з відстеження результативності стосовно кожного регуляторного акта відповідно до норм Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

2.2. У разі виникнення потреби у розробленні проектів регуляторних актів, що не увійшли до Плану, не пізніше ніж через десять робочих днів з дня одержання відповідного завдання надавати інформацію Управлінню економічного аналізу для внесення змін до Плану за формою, що додається.

3. Управлінню взаємозв’язків з громадськістю та редакційної діяльності забезпечити оприлюднення на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України:

1) Плану до 25 грудня 2016 року та змін до нього протягом року за поданням Управління економічного аналізу;

2) повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта, проекту регуляторного акта, аналізу регуляторного впливу та звіту про відстеження результативності регуляторного акта за поданням структурних підрозділів.

4. Управлінню економічного аналізу до 10 січня 2017 року поінформувати Державну регуляторну службу України про місце і дату оприлюднення Плану.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Голова Фонду                                                                       І. Білоус

 

Додаток