A A A K K K

Про виконання протокольного рішення Екзаменаційної комісії

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

 

31.07.2015                                     Київ                                        № 1054

 

Про виконання протокольного
рішення Екзаменаційної комісії

 

Відповідно до пункту 5.4 розділу V Порядку ведення Державного реєстру оцінювачів та суб'єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 10 червня 2013 року №796 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13 червня 2013 року за N 937/23469, а також на підставі рішення Екзаменаційної комісії від 12 червня 2015 року (протокол № 80) щодо позбавлення (анулювання) Волова Михайла Юрійовича спеціалізації 1.1 "Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі експертна грошова оцінка земельних ділянок", зазначеної у кваліфікаційному свідоцтві оцінювача від 19 лютого 2005 року МФ № 3251, виданого Фондом державного майна України спільно з Українською академією банківської справи Національного банку України,

НАКАЗУЮ:

1.     Департаменту оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності забезпечити виключення інформації про оцінювача Волова М. Ю. з Державного реєстру оцінювачів та суб'єктів оціночної діяльності від 30 червня 2005 року № 3402.

2.     Департаменту оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності забезпечити інформування громадськості щодо змісту цього наказу шляхом опублікування його в "Державному інформаційному бюлетені про приватизацію" та додатка до "Державного інформаційного бюлетеня про приватизацію" газеті "Відомості приватизації" та на веб-сайті Фонду в Інтернеті.

3.     Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності.

 

Заступник Голови Фонду                                                      Н. Лебідь