A A A K K K

Про опублікування інформації про прийняття рішень про приватизацію об’єктів державної власності

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

_04.04.2018___                                    Київ                                   №__478_______

 

 

 

Про опублікування інформації
про прийняття рішень про
приватизацію об’єктів
державної власності

 

 

Відповідно до вимог статті 12 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», з метою забезпечення прозорості та відкритості діяльності державних органів приватизації у разі прийняття рішень про приватизацію об’єктів державної власності,

 

          НАКАЗУЮ:

               

1. Департаменту підготовки та продажу об’єктів приватизації Фонду державного майна України (далі – Фонд), регіональним відділенням Фонду:

 

1) протягом одного робочого дня з дня видання наказу щодо прийняття рішення про приватизацію відповідного об’єкта обов’язково подавати в паперовому та електронному вигляді (gazeta@spfu.gov.ua) копію такого наказу до Управління комунікаційного забезпечення та роботи з громадськістю Департаменту законодавчого, комунікаційного забезпечення та роботи з громадськістю Фонду;

 

2) Управлінню комунікаційного забезпечення та роботи з громадськістю Департаменту законодавчого, комунікаційного забезпечення та роботи з громадськістю Фонду забезпечувати опублікування отриманої інформації в додатку до «Державного інформаційного бюлетеня про приватизацію» – газеті «Відомості приватизації» у визначений законодавством строк.

 

2. Персональну відповідальність за зміст, достовірність інформації, її своєчасне надання/опублікування покласти на керівників структурних підрозділів Фонду та регіональних відділень.

 

3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Фонду від 03 червня   2003 року № 922 «Про порядок опублікування інформації про об’єкти груп В, Г, щодо яких прийнято рішення про приватизацію».

 

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

В. о. Голови Фонду                                                       В. Трубаров