A A A K K K

Проект наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Положення про Реєстр корпоративних прав держави»

Повідомлення про оприлюднення
проекту наказу Фонду державного майна України «
Про затвердження  Положення про Реєстр корпоративних прав держави»

Відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фондом державного майна України повідомляється про оприлюднення на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження  Положення про Реєстр  корпоративних прав держави» з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, та їх об’єднань.

Проектнаказу Фонду державного майна України «Про затвердження  Положення про Реєстр  корпоративних прав держави» буде сприяти врегулюванню питання щодо формування,ведення та наповнення Реєструкорпоративних прав держави(далі – Реєстр) за участю суб'єктів управління об'єктами державної власності.

Метою підготовки проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження  Положення про Реєстр  корпоративних прав держави» є:

затвердження Положення про Реєстр корпоративних прав держави, яким буде передбачено ведення та наповнення Реєстру за участю суб'єктів управління об'єктами державної власності, включення до Реєстру відомостей про акції, паї, частки, що належать державі у статутних капіталах господарських товариств - резидентів та нерезидентів, внесення змін до Реєстру та підстави для виключення з Реєстру.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта просимо надсилати на адресу: вул. Генерала Алмазова, 18/9, м. Київ, 01133, Фонд державного майна України,  Департамент управління державною власністю та аналізу фінансово-господарської діяльності. Адреса електронної пошти: maxam@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проекту, Державній регуляторній службі України на адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м.Київ, 01011. Адреса електронної пошти: mail@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження  Положення про Реєстр  корпоративних прав держави» від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються Фондом державного майна України протягом місяця від дати його оприлюднення.

 

 

Заступник Голови Фонду                                          Олена КОРОТКА

 

Проект наказу

Положення

Форми

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу

Звіт про проведення електронних консультацій