A A A K K K

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про Примірні договори оренди державного майна» (доопрацьований)

Повідомлення
про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про Примірні договори оренди державного майна» (доопрацьований)

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з 15 квітня 2020 року на сайті Фонду державного майна України доопрацьований проект постанови Кабінету Міністрів України «Про Примірні договори оренди державного майна».

На виконання пункту 8 Прикінцевих та перехідних положень Закону України від 03 жовтня 2019 року № 157-ІХ «Про оренду державного та комунального майна», з урахуванням вимог статті 16 вказаного Закону та новацій стосовно процедури укладення договорів оренди державного майна, Фондом державного майна України розроблено проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про Примірні договори оренди державного майна».

Зазначеною постановою затверджуються Примірний договір оренди єдиного майнового комплексу державного підприємства (структурного підрозділу підприємства) та Примірний договір оренди індивідуально визначеного майна (нерухомого або іншого), що належить до державної власності.

Первинна редакція проекту постанови була опублікована 27.02.2020 і протягом місяця Фондом приймалися пропозиції та зауваження. Наразі оприлюднюється проект постанови який було доопрацьовано з урахуванням зауважень експертного середовища.

 

Проєкт постанови

Примірний договір оренди ЄМК

Примірний договір оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу

Звіт про провведення електронних консультацій