A A A K K K

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 15 липня 2020 р. № 611»

Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України
«Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 15 липня 2020 р. № 611»

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 15 липня 2020 р. № 611» розроблено з метою підтримки підприємців, які потрапили під дію карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Прийняття проекту постанови сприятиме зменшенню негативного впливу на результати фінансово-господарської діяльності орендарів державного майна, які несуть збитки від повної зупинки роботи або ж діяльності в обмежувальному форматі, збереженню орендних відносин із суб’єктами господарювання, які надають санаторно-курортні послуги.

Зауваження та пропозиції до проекту постанови просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент оренди та розпорядження державним майном.
Адреса електронної пошти: (e-mail: kiv6@spfu.gov.ua).

Зауваження та пропозиції до проекту постанови приймаються Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

 

Проєкт постанови

Зміни

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Звіт про проведення громадського обговорення