A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу «Про внесення змін до форм актів перевірки виконання умов договорів купівлі-продажу»

Повідомлення  про оприлюднення проекту наказу «Про внесення змін до форм актів перевірки виконання умов договорів купівлі-продажу»

Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” повідомляється про оприлюднення з «25» вересня 2017 року на сайті Фонду державного майна України проекту наказу «Про внесення змін до форм актів перевірки виконання умов договорів купівлі-продажу»(далі – Наказ), з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

         Метою розробки проекту наказу «Про внесення змін до форм актів перевірки виконання умов договорів купівлі-продажу» є приведення його у відповідність із вимогами Закону України від 23.03.2017 № 1982-VIII«Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами – підприємцями».

Зауваження та пропозиції до проекту Наказу просимо надсилати на адресу: м. Київ, 01133, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління договірного менеджменту. Адреса електронної пошти (e-mail)  maya@spfu.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проекту Наказу, приймаються Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

Проект наказу

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу