A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Положення про умови і порядок проведення конкурсів з визначення організаторів аукціонів по відчуженнюоб’єктів державної власності»

Повідомлення про оприлюднення
проекту  наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Положення про умови і порядок проведення конкурсів з визначення організаторів аукціонів по відчуженню
об’єктів державної власності»


          Фонд державного майна України відповідно до вимог статті 9Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляє про оприлюднення з _30.11.2017 на офіційному веб-сайті Фонду проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Положення про умови і порядок проведення конкурсів з визначення організаторів аукціонів по відчуженню об’єктів державної власності»(далі – проект наказу) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

  Проектом наказу пропонується  внести зміни до Положення про умови і порядок проведення конкурсів з визначення організаторів аукціонів по відчуженню об‘єктів державної власності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 02 серпня 2010 року № 1127, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26 грудня 2007 року за № 1396/14663 з метою забезпечення розвитку конкуренції, запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність до вимог чинного законодавства.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: м. Київ - 133, вул. Генерала Алмазова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: oар@spfu.gov.ua. Зауваження та пропозиції до проекту наказу прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

Проект наказу

Зміни

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу