A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”

Повідомлення про оприлюднення проекту
постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”

          Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” Фондом державного майна України повідомляється про оприлюднення з 30 січня 2018 року на сайті Фонду державного майна України з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань проекту постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”.

          Проект постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” розроблений Фондом державного майна України відповідно до пунктів 1, 3 § 42 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 липня 2007 р. № 950.  

Проектом регуляторного акта пропонується запровадити удосконалений механізм та підхід щодо державного майна, переданого в оренду у складі єдиних (цілісних) майнових комплексів державних підприємств, організацій (їх структурних підрозділів), та майна, що не увійшло до статутних капіталів господарських товариств у процесі приватизації (корпоратизації) і яке залишилося після ліквідації підприємств та організацій (у тому числі у процедурах банкрутства), з метою забезпечення виконання державою функцій ефективного власника належного їй майна.

          Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління з питань розпорядження державним майном. Адреса електронної пошти: shushpan@spfu.gov.ua

          Відповідно до частини першої статті 20 Закону України  «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проекту, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній регуляторній службі України на адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.

          Адреса електронної пошти: mail@dkrp.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проекту постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

Проект постанови

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу