A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення Змін до Типових договорів оренди»

Повідомлення про оприлюднення
проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення Змін до Типових договорів оренди»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з 05 квітня 2018 року на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення Змін до Типових договорів оренди» з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Проект наказу Фонду державного майна України розроблено з метою приведення положень Типових договорів оренди у відповідність до інших нормативно-правових актів; запровадження додаткових стримуючих механізмів для захисту майнових інтересів держави у процесі оренди державного майна; посилення відповідальності орендарів у разі невиконання умов договору оренди;  виключення положень, які, як показала практика, фактично є недієвими, зокрема, щодо списання орендованого майна, створення орендарем спеціальних фондів.

Зауваження та пропозиції до проекту просимо надсилати на адресу:вул. Генерала Алмазова, 18/9, м. Київ 133,01133 Фонд державного майна України, Управління з питань орендних відносин. Адреса електронної пошти:(e-mail:nazariyz@spfu.gov.ua).

 Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

 

Проект наказу

Типовий договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до державної власності

Примірний догвір про відшкодування витрат балансоутримувача на утримання орендованого державного нерухомого майна та надання комунальних послуг орендарю

Типовий договір оренди цілісного майнового комплексу державного підприємства (структурного підрозділу підприємства)

Аналіз регуляторного впливу