A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 02 травня 2018 року № 592»

ПОВІДОМЛЕННЯ
про
оприлюдненняпроекту наказу Фонду державного майна України«Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 02 травня 2018 року № 592»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з
25.09.2018 року на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 02 травня 2018 року № 592» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 02 травня 2018 року № 592» розроблено на виконання частини другої статті 15 Закону України від 18 січня 2018 року № 2269–VIII«Про приватизацію державного і комунального майна».

Метоювиданняпроектунаказу Фонду державного майна України є вдосконалення форми типового договору з урахуванням отриманого практичного досвідуміж організатором аукціону та оператором електронного майданчика дляорганізації та проведення електронних аукціонів.

Зауваження та пропозиції до проекту зазначеного наказу Фонду державного майна України просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Управління продажу об’єктів малої приватизації Департаменту приватизації Фонду державного майна України. Адреса електронної пошти (e-mail)  valova@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу приймаються Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

 

В. о. директора Департаменту приватизації                                                        С. ДЗЮБЕНКО

 

Проект наказу

Зміни

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу