A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Фонду державного майна України "Про затвердження Прядку погодження планів санації"(доопрацьований)

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Фонду державного майна України "Про затвердження Прядку погодження планів санації"(доопрацьований)

Відповідно до статтей 9, 20 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань  Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України (www.spfu.gov.ua)  в розділі: Про Фонд/Регуляторні акти/Повідомлення про оприлюднення/Проекти проекту наказу Фонду державного майна України "Про затвердження Прядку погодження планів санації" та Аналізу регуляторного впливу.

З метою приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність до Кодексу України з   процедур   банкрутства проектом регуляторного акта пропонується затвердити новий Порядок погодження планів санації та визнаються такими, що втратили чинність, наказ Фонду державного майна України від 03 березня 2016 року № 449 "Про затвердження Порядку надання згоди державними органами приватизації на введення процедури санації боржника до порушення провадження у справі про банкрутство за рахунок небюджетних джерел фінансування", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 25 березня 2016 року за № 454/28584, та наказ Фонду державного майна України від 01 листопада 2016 року № 1991 "Про затвердження Порядку погодження планів санації, мирових угод і переліків ліквідаційних мас", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 23 листопада 2016 року за № 1519/29649.

Проектом регуляторного акта пропонується запровадити єдину, чітку та прозору процедуру погодження з органом приватизації планів санації, як у процесі банкрутства, так і до відкриття провадження у справі про банкрутство підприємства-боржника (досудова санація).

 Зауваження та пропозиції просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління банкрутства та ліквідації підприємств, E-mail: kovtyaga@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції приймаються Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

Зауваження та пропозиції надаються фізичними та юридичними особами, їх об'єднаннями, крім розробника, Державній регуляторній службі  України  на  адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, E-mail: inform@dkrp.gov.ua.

 

Начальник Управління                                              Раїса СКОРОХОД

 

Проєкт наказу

Порядок

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу