A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення щодо проєкту Закону України «Про внесення зміни до деяких законодавчих актів України щодо оренди державного та комунального майна»

Повідомлення

про оприлюднення проєкту Закону України «Про внесення зміни до деяких законодавчих актів України щодо оренди державного та комунального майна»

Проєкт Закону України «Про внесення зміни до деяких законодавчих актів України щодо оренди державного та комунального майна» (далі – проект Закону) розроблено з метою врегулювання питань щодо оренди державного та комунального майна визначених у Цивільному кодексі України та Господарському кодексі України з нормами визначеними у Законі України від 03 жовтня 2019 року № 157-IX «Про оренду державного та комунального майна» (далі – Закон про оренду).

Оскільки Законом про оренду встановлені особливості передачі майна в оренду, продовження договорів оренди, здійснення поліпшень та ремонту майна переданого в оренду, орендної плати та інші особливості щодо оренди державного та комунального майна виникла необхідність внесення змін до Цивільного кодексу України та Господарського кодексу України..

Зауваження та пропозиції до проєкту Закону просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент оренди та розпорядження державним майном. Адреса електронної пошти:(e-mail: avr@spfu.gov.ua).

Зауваження та пропозиції до проєкту Закону приймаються Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.