A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою»

 

Фонд державного майна України відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляє про оприлюднення доопрацьованого проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою» (далі – проект нормативно-правового акта) на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України http://www.spfu.gov.ua з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб.

Проект розроблено відповідно до абзацу третього частини першої статті 181 Закону України «Про приватизацію державного майна», з метою приведення нормативно-правового акта у відповідність із Законом України від 10 квітня 2014 року № 1197-VII «Про здійснення державних закупівель», а також удосконалення процедури проведення конкурсного відбору виконавців робіт із землеустрою.

Прийняття проекту нормативно-правового акта сприятиме залученню виконавців робіт із землеустрою на конкурентних засадах під час підготовки до продажу державними органами приватизації об'єктів державної власності, які підлягають приватизації разом із земельними ділянками, та підвищить організацію цього процесу.

                    Пропозиції та зауваження до проекту нормативно-правового акта надсилати протягом одного місяця з дня його оприлюднення до Управління приватизації об’єктів груп А, Д та Ж Департаменту конкурентних продажів об’єктів приватизації Фонду державного майна України на адресу: 01601,         м. Київ-133, вул. Кутузова, 18/9, тел. 284-52-40. Адреса електронної пошти: viki@spfu.gov.ua, Бондаренко В.Л.

 

 

 

            Заступник

            начальника Управління                                               В. Бондаренко

 

 

            Погоджено:

Директор Департаменту                                        Я.Берназюк


Проект наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою»​