A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку примусової реалізації майна для погашення заборгованості перед Національною акціонерною компанією «Нафтогаз України» та її дочірніми підприємствами,

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку примусової реалізації майна для погашення заборгованості перед Національною акціонерною компанією «Нафтогаз України» та її дочірніми підприємствами, що здійснювали постачання природного газу на підставі ліцензії»​​​

            Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” Фондом державного майна України повідомляється про оприлюднення з 17 вересня 2015 року на сайті Фонду державного майна України з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку примусової реалізації майна для погашення заборгованості перед Національною акціонерною компанією «Нафтогаз України» та її дочірніми підприємствами, що здійснювали постачання природного газу на підставі ліцензії».

            Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку примусової реалізації майна для погашення заборгованості перед Національною акціонерною компанією «Нафтогаз України» та її дочірніми підприємствами, що здійснювали постачання природного газу на підставі ліцензії» розроблений Фондом державного майна України відповідно до пунктів 1, 3 § 42 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 липня 2007 р. № 950.  

Проектом регуляторного акта запроваджується механізм та спосіб примусової реалізації майна державних підприємств та господарських товариств, у статутних капіталах яких частка держави становить не менше 25 відсотків для погашення заборгованості перед Національною акціонерною компанією «Нафтогаз України» та її дочірніми підприємствами, що здійснювали постачання природного газу на підставі ліцензії.

            Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта просимо надсилати на адресу: 01601, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент з питань орендних відносин та розпорядження державним майном. Адреса електронної пошти: shushpan@spfu.gov.ua

            Відповідно до частини першої статті 20 Закону України  «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проекту, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній регуляторній службі України на адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.

            Адреса електронної пошти: mail@dkrp.gov.ua 

Зауваження та пропозиції до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку примусової реалізації майна для погашення заборгованості перед Національною акціонерною компанією «Нафтогаз України» та її дочірніми підприємствами, що здійснювали постачання природного газу на підставі ліцензії» від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

Заступник директора  Департаменту

з питань орендних відносин та

розпорядження державним майном                                                С. Білько  

Проект Постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку примусової реалізації майна для погашення заборгованості перед Національною акціонерною компанією "Нафтогаз України" та її дочерніми підприємствами, що здійснювали постачання природного газу на підставі ліцензії"


Пояснювальна записка до проекту Постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку примусової реалізації майна для погашення заборгованості перед Національною акціонерною компанією "Нафтогаз України" та її дочерніми підприємствами, що здійснювали постачання природного газу на підставі ліцензії"

Аналіз регуляторного впливу проекту Постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку примусової реалізації майна для погашення заборгованості перед Національною акціонерною компанією "Нафтогаз України" та її дочерніми підприємствами, що здійснювали постачання природного газу на підставі ліцензії"