A A A K K K

Повідом​лення про оприлюднення проекту  наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 23 січня 2004 року № 105»

Повідом​лення про оприлюднення проекту  наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 23 січня 2004 року № 105»​​​​​​​​​

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з 09 вересня 2015 року на сайті Фонду державного майна України (www.spfu.gov.ua, сторінка «Нормативна база», «Проекти нормативних актів») проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 23 січня 2004 року № 105» (далі – Наказ) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.
 

У зв’язку із набранням чинності Методики оцінки майна, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2003 № 1891 (у новій редакції) (далі – Методика) передбачено розроблення змін до наказу Фонду державного майна України від 23 січня 2004 року № 105 «Про затвердження Порядку визначення початкової вартості пакетів акцій публічних акціонерних товариств, що підлягають продажу на конкурсах», зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 31 січня 2004 року за                  № 135/8734.

 

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601,             м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: astra2@spfu.gov.ua.

 

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого проекту Наказу та аналізу регуляторного впливу зазначеного проекту надаються фізичними та юридичними особами, їх об'єднаннями, крім розробника, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній регуляторній службі України на адресу: 01011,                м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

 

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 23 січня 2004 року № 105» прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

Заступник директора Департаменту

 

начальник відділу                                                                         В. Рак

 

Проект наказу "Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 23 січня 2004 року № 105

Проект змін до "Поррядку початкової вартості пакета акцій публічних акціонерних товариств, що підлягають продажу на конкурсах"

Додаток 1 до Порядку визначення оціночноївартості пакетів акцій акціонерних товариств, що пропонуються для конкурентного продажу

Додаток 2 до Порядку визначення оціночноївартості пакетів акцій акціонерних товариств, що пропонуються для конкурентного продажу

Пояснювальна записка до проекту наказу "Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 23 січня 2004 року № 105"

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 23 січня 2004 року