A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження змін до Положення про порядок продажу в процесі приватизації на фондових біржах пакетів акцій акціонерних товариств» 

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження змін до Положення про порядок продажу в процесі приватизації на фондових біржах пакетів акцій акціонерних товариств» 

Проект наказу Фонду державного майна України «Про затвердження змін до Положення про порядок продажу в процесі приватизації на фондових біржах пакетів акцій акціонерних товариств» розроблений відповідно до частини першої статті 16 Закону України «Про приватизацію державного майна», пункту 13 статті 8 Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні» та Закону України «Про депозитарну систему України».

Проект змін до Положення про порядок продажу в процесі приватизації на фондових біржах пакетів акцій акціонерних товариств, затвердженого наказом Фонду державного майна України, Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку та Антимонопольного комітету України від 16.11.1998 р. № 2141/297/9, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.12.1998 р. за № 798/3238 (із змінами), розроблено з метою підвищення заінтересованості інвесторів до об’єктів державної власності, зокрема шляхом зменшення біржового збору, підвищення конкурентоспроможності між фондовими біржами при наданні послуг з проведення таких аукціонів.

Проект рішення оприлюднюється на офіційному сайті Фонду державного майна України - http://www.spfu.gov.ua/.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати протягом одного місяця від дати його оприлюднення на адресу Фонду державного майна України: вул. Кутузова, 18/9, м. Київ 133, 01601, та на електронну адресу: kif@spfu.gov.ua.

 

Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, становить один місяць з дати оприлюднення проекту рішення.

 

 

 

Директор Департаменту конкурентних

продажів об’єктів приватизації                                                      Я. Берназюк

 

 

 Проект наказу "Про затвердження змін до Положення про порядок продажу в процесі приватизації на фондових біржах пакетів акцій акціонерних товариств"


Проект змін до "Положення про порядок продажу в процесі приватизації на фондових біржах пакетів акцій акціонерних товариств"


Пояснювальна записка до проекту наказу "Про затвердження змін до Положення про порядок продажу в процесі приватизації на фондових біржах пакетів акцій акціонерних товариств"

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу "Про затвердження змін до Положення про порядок продажу в процесі приватизації на фондових біржах пакетів акцій акціонерних товариств"