A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. № 467 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України»

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. № 467 та визнання такимищо втратили чинністьдеяких постанов Кабінету Міністрів України»​​​​​

Повідомлення про оприлюднення

проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. № 467 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України»

 

Фонд державного майна України відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляє про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. № 467 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України (www.spfu.gov.ua) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб.

Проект постанови розроблено з метою вдосконалення порядку формування та ведення Єдиного реєстру об’єктів державної власності з урахуванням доручення Прем’єр-міністра України А. Яценюка від 27.07.2015 № 29638/1/1-15 та пропозицій, наданих Рахунковою палатою України за результатами перевірки діяльності Фонду, спрямованих на удосконалення механізму взаємодії з суб’єктами управління об’єктами державної власності, посилення відповідальності за наповнення даних Реєстру.

Зауваження та пропозиції до проекту постанови надсилати протягом місяця з дня його оприлюднення в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ 133, вул. Кутузова, 18/9,                тел. 200-34-44 та в електронному вигляді на e-mail: star@spfu.gov.ua.

 

 

Начальник Управління

моніторингу, прогнозування

та інформаційних технологій

Фонду державного майна України                                                     В. Мудра

 

Постанова Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. № 467 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України"

Зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. № 467

Пояснювальна записка до проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. № 467 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України"

Аналіз регуляторного впливу проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. № 467 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України"