A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 23 січня 2004 року №105"

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 23 січня 2004 року №105"

 

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" та з метою одержання зауважень і пропозицій Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на веб-сайті Фонду (http://spfu.gov.ua) проекту наказу Фонду державного майна України " Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 23 січня 2004 року №105" та аналізу регуляторного впливу вказаного проекту наказу.

Необхідність прийняття проекту наказу Фонду державного майна України " Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 23 січня 2004 року №105" зумовлена Законом України "Про акціонерні товариства" від 17 вересня 2008 року № 514-VI.

Метою прийняття проекту наказу є приведення нормативно-правового акту Фонду державного майна України у відповідність з Законом України "Про акціонерні товариства"

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України Фондом у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня оприлюднення цього повідомлення за адресою: Фонд державного майна України, Управління з питань оціночної діяльності, вул. Кутузова, 18/9, м. Київ 133, 01601, e-mail: voevodina@spfu.gov.ua.


Начальник Управління з питань оціночної діяльності                                                                               Л. Тимощик


Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 23 січня 2004 року №105

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 23 січня 2004 року №105»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 23 січня 2004 року №105"