A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою отримання зауважень та пропозицій Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на веб-сайті (http://spfu.gov.ua) проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою» та аналізу регуляторного вказаного проекту наказу.

Проект наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою» розроблено у зв’язку з прийняттям Закону України від 02 жовтня 2012 р.
№ 5394-VI «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дерегуляції господарської діяльності з проведення робіт із землеустрою та земле оціночних робіт», а також з метою приведення його у відповідність до Законів України «Про приватизацію державного майна» та «Про захист персональних даних».

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України  приймаються Фондом у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня оприлюднення цього повідомлення за адресою: Фонд державного майна України, Відділ земельних відносин Департаменту земельних відносин, державних закупівель та видавничої діяльності, вул. Кутузова,18/9, м. Київ 133, 01601, e-mail: vyacheslav@spfu.gov.ua.

 

Начальник Відділу
земельних відносин                                       О. Дудкін


Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою»