A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду «Про внесення змін до Типових договорів оренди».

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду «Про внесення змін до Типових договорів оренди».

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з 21 лютого 2013 року на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду «Про внесення змін до Типових договорів оренди» з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Відповідно до статті 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» перелік документів, які подаються орендодавцю, затверджується Фондом державного майна.

З метою удосконалення процедур адміністрування орендної плати за державне майно та поточного контролю за її сплатою, з урахуванням змін у законодавстві, розроблено проект наказу «Про внесення змін до Типових договорів оренди», яким, зокрема, пропонується внести зміни до Типового договору оренди цілісного майнового комплексу державного підприємства (структурного підрозділу підприємства) та Типового договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до державної власності..

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати на адресу: 01601, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління з питань управління державним майном та орендних відносин. Адреса електронної пошти: (e-mail: graf@spfu.gov.ua ).

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Типових договорів оренди» прийматимуться Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.


Про внесення змін до Типових договорів оренди

Аналіз регуляторного впливу до проекту наказу Фонду державного майна «Про внесення змін до Типових договорів оренди»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна «Про внесення змін до Типових договорів оренди»