A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України та Міністерства економіки України "Про затвердження Порядку погодження змін умов продажу, включаючи початкову вартість, на повторному аукціоні"

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України та Міністерства економіки України "Про затвердження Порядку погодження змін умов продажу, включаючи початкову вартість, на повторному аукціоні"

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" Фондом державного майна України повідомляється про оприлюднення з 29 березня 2010 року на сайті Фонду державного майна України з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань проекту наказу Фонду державного майна України та Міністерства економіки України "Про затвердження Порядку погодження змін умов продажу, включаючи початкову вартість, на повторному аукціоні".

Проект наказу Фонду державного майна України та Міністерства економіки України "Про затвердження Порядку погодження змін умов продажу, включаючи початкову вартість, на повторному аукціоні" розроблений Фондом державного майна України відповідно до пункту 47 Порядку відчуження об'єктів державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 6 червня 2007 р. № 803 (із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 2 березня 2010 р. № 220).

Проектом регуляторного акта пропонується запровадити єдину, чітку та прозору процедуру погодження з Фондом державного майна України змін умов продажу, включаючи початкову вартість, у разі повторного продажу на аукціоні нерухомого майна, а також повітряних та морських суден, суден внутрішнього плавання та рухомого складу залізничного транспорту.

Разом з тим запропонований проект акта законодавства визначає:

вичерпний перелік документів, які подаються суб'єктом господарювання, для отримання погодження на зміну умов продажу, включаючи початкову вартість, у разі повторного продажу майна на аукціоні;

вичерпний перелік випадків, за яких може прийматися рішення про відмову в наданні погодження на зміну умов продажу, включаючи початкову вартість, у разі повторного продажу майна на аукціоні.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент розпорядження державним майном. Адреса електронної пошти: vid@spfu.gov.ua

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" зауваження і пропозиції щодо оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об'єднаннями, крім розробника цього проекту, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики - Державному комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва на адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.

Адреса електронної пошти: mail@dkrp.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України та Міністерства економіки України "Про затвердження Порядку погодження змін умов продажу, включаючи початкову вартість, на повторному аукціоні" від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань приймаються Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення. 


Проект наказу Фонду державного майна України та Міністерства економіки України "Про затвердження Порядку погодження змін умов продажу, включаючи початкову вартість, на повторному аукціоні"


Порядок погодження змін умов продажу, включаючи початкову вартість, на повторному аукціоні

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України та Міністерства економіки України "Про затвердження Порядку погодження змін умов продажу, включаючи початкову вартість, на повторному аукціоні"

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України та Міністерства економіки України "Про затвердження Порядку погодження змін умов продажу, включаючи початкову вартість, на повторному аукціоні"