A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо орендних відносин".

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо орендних відносин".

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з грудня 2008 року на сайті Фонду державного майна України проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо орендних відносин" з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо орендних відносин" (далі - законопроект) розроблений Фондом державного майна України та передбачає комплекс змін чинної законодавчої бази орендних відносин, спрямованих на удосконалення організації відносин оренди державного та комунального майна, усунення недоліків, виявлених практикою реалізації законодавчих вимог, конкретизацію об'єктів та суб'єктів регулювання спеціального Закону України "Про оренду державного та комунального майна".

Зауваження та пропозиції до законопроекту просимо надсилати на адресу 01133, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент з питань управління державним майном та орендних відносин. Адреса електронної пошти (e-mail: kshatriy@spfu.gov.ua)

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" зауваження і пропозиції щодо оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особам, їх об'єднаннями, крім розробника цього проекту, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики - Державному комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва на адресу 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти mail@dkrp.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо орендних відносин" прийматимуться Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення. 


Проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо орендних відносин"

Пояснювальна записка до проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо орендних відносин"

Аналіз регуляторного впливу проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо орендних відносин"