A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України "Про затвердження Порядку затвердження (погодження) Фондом державного майна України, його регіональними відділеннями та представництвами розміру плати за оренду державного ма

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України "Про затвердження Порядку затвердження (погодження) Фондом державного майна України, його регіональними відділеннями та представництвами розміру плати за оренду державного майна"

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з ___ березня 2011 року на сайті Фонду проекту наказу Фонду державного майна України "Про затвердження Порядку затвердження (погодження) Фондом державного майна України, його регіональними відділеннями та представництвами розміру плати за оренду державного майна" з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Цей Порядок розроблено з метою визначення процедури затвердження (погодження) Фондом державного майна України, його регіональними відділеннями та представництвами розміру плати за оренду державного майна.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати на адресу 01133, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент з питань управління державним майном та орендних відносин. Адреса електронної пошти afrodita@spfu.gov.ua

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" зауваження і пропозиції щодо оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об'єднаннями, крім розробника цього проекту, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики - Державному комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва на адресу 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти mail@dkrp.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проекту наказу прийматимуться Фондом державного майна України впродовж місяця з дня оприлюднення. 


Проект наказу Фонду державного майна України "Про затвердження Порядку затвердження (погодження) Фондом державного майна України, його регіональними відділеннями та представництвами розміру плати за оренду державного майна"

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України "Про затвердження Порядку затвердження (погодження) Фондом державного майна України, його регіональними відділеннями та представництвами розміру плати за оренду державного майна" 

Аналіз регуляторного впливу наказу Фонду державного майна України "Про затвердження Порядку затвердження (погодження) Фондом державного майна України, його регіональними відділеннями та представництвами розміру плати за оренду державного майна"