A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінет Міністрів України "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна"

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінет Міністрів України "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна"

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з ___ травня 2011 року на сайті Фонду державного майна України проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна" з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна" (далі - проект постанови) розроблено Фондом державного майна України з метою забезпечення реалізації вимог Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо орендних відносин".

Прийняття постанови забезпечить виконання вимог Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо орендних відносин" в частині затвердження Кабінетом Міністрів України порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати на адресу 01133, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент з питань управління державним майном та орендних відносин. Адреса електронної пошти (e-mail: kshatriy@spfu.gov.ua)

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" зауваження і пропозиції щодо оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особам, їх об'єднаннями, крім розробника цього проекту, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики - Державному комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва на адресу 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти mail@dkrp.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна" прийматимуться Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення. 


Проект постанови Кабінет Міністрів України "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна"

Пояснювальна записка до проекту постанови Кабінет Міністрів України "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна"

Аналіз регуляторного впливу проекту постанови Кабінет Міністрів України "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна"