A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про оренду державного та комунального майна".

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про оренду державного та комунального майна".

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з ___ січня 2012 року на сайт іФонду проекту Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про оренду державного та комунального майна" з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проект Закону розроблено Фондом державного майна України у зв’язку з необхідністю приведення у відповідність із законодавством спільного наказу Фонду державного майна, Міністерства фінансів та Міністерства економіки від 04.05.2000 № 935/95/31 "Про затвердження Порядку надання Фондом державного майна, його регіональними відділеннями та представництвами дозволів державним підприємствам, організаціям на передачу в оренду цілісних майнових комплексів їх структурних підрозділів та нерухомого майна", зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 20.07.2000 за № 439/4660, зокрема, з метою приведення його у відповідність до вимог статті 287 Господарського кодексу.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління з питань управління державним майном та орендних відносин. Адреса електронної пошти: graf@spfu.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проекту наказу прийматимуться Фондом державного майна України впродовж місяця з дня оприлюднення.


Проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про оренду державного та комунального майна"

Пояснювальна записка до проекту Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про оренду державного та комунального майна"

Аналіз регуляторного впливу проекту Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про оренду державного та комунального майна"