A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 вересня 1996 р. № 1099”

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 вересня 1996 р. № 1099”

 Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань, Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на веб-сайті Фонду (http://spfu.gov.ua) проекту постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України  від 11 вересня 1996 р. № 1099” та аналізу регуляторного впливу вказаного проекту постанови.

 Необхідність прийняття проекту постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 вересня 1996 р. № 1099” зумовлена прийняттям Закону України “Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації щодо реалізації положень Державної програми приватизації на 2012 - 2014 роки”.

 Проектом постанови передбачається:

- урегулювання процедури перетворення в процесі приватизації державних підприємств, підприємств, створених, на базі орендованого майна, та заснованих на базі об’єднання майна різних форм власності, в акціонерні товариства;

- реалізація норм Закону України "Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації щодо реалізації положень Державної програми приватизації на 2012 - 2014 роки” та приведення у відповідність до Закону України “Про приватизацію державного майна” постанови Кабінету Міністрів України від 11.09.1996 № 1099 “Про затвердження Порядку перетворення у процесі приватизації державних, орендних підприємств і підприємств заснованих на змішаній формі власності, в акціонерні товариства”.

 Зауваження та пропозиції до проекту постанови просимо у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня оприлюднення цього повідомлення надсилати за адресою: Фонд державного майна України, Управління з питань реформування власності, вул. Кутузова, 18/9, м. Київ, 01601, e-mail: gpg@spfu.gov.ua.

 

Голова Фонду                                                    О. Рябченко


Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 вересня 1996 р. N1099

Пояснювальна записка до проекту постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 вересня 1996 р. №1099”

Аналiз регуляторного впливу проекту постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 вересня 1996 р. № 1099”