A A A K K K

Повiдомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Повiдомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності ” повідомляється про оприлюднення з 26.04.2012 року на сайті Фонду державного майна України проект наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку  надання державними органами приватизації згоди на подальше відчуження на передачу в заставу об’єктів, обтяжених зобов’язаннями їх власників перед державою» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Згідно з вимогами статтей 7 та 27 Закону України “Про приватизацію державного майна” державні органи приватизації (далі – орган приватизації) здійснюють контроль за виконанням умов договорів купівлі-продажу державного майна.

У зв'язку з набранням чинності Законами України «Про Державну програму приватизації» від 13.01.2012 № 4335-VI, «Про внесення змін до деяких Законів України з питань приватизації щодо реалізації положень Державної програми приватизації на 2012-2014 роки» від 13.01.2012 № 4336-VI та «Про Фонд державного майна України» від 09.12.2011 № 4107-VI виникла необхідність у приведенні чинного Порядку у відповідність з вимогами зазначених законів та визнанні таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку надання державними органами приватизації згоди на подальше відчуження та передачу в заставу об'єктів, обтяжених зобов'язаннями їх власників перед державою» від 30.03.2001 №500, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26.04.2003 2003 за № 370/5561 (із змінами та доповненнями).

Зауваження та пропозиції до проекту зазначеного наказу Фонду просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління з питань договірного менеджменту. Адреса електронної пошти (e-mail) maya@spfu.gov.ua

 

Зауваження та пропозиції до проекту наказу приймаються Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.


Аналiз регуляторного впливу проекту наказу «Про затвердження Порядку надання державними органами приватизації згоди на подальше відчуження та передачу в заставу об’єктів, обтяжених зобов’язаннями їх власників перед державою» 

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України “Про затвердження Порядку контролю за виконанням умов договорів купівлі-продажу об’єктів приватизації державними органами приватизації ”

Наказ "Про затвердження Порядку надання державними органами приватизації згоди на подальше відчуження або передачу в заставу об'єктів, обтяжених зобов'язаннями їх власників перед державою".