A A A K K K

Повiдомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Повiдомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

 Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності ” повідомляється про оприлюднення з 26.04.2012 року на сайті Фонду державного майна України проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про порядок здійснення контролю за виконанням зобов’язань, визначених умовами договорів купівлі-продажу об’єктів, приватизація яких здійснюється на підставі рішень Кабінету Міністрів України» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

   Згідно з вимогами статей 7 та 27 Закону України “Про приватизацію державного майна” державні органи приватизації здійснюють контроль за виконанням умов договорів купівлі-продажу державного майна, у тому числі приватизація яких здійснюється на підставі рішень Кабінету Міністрів України.

Відповідно до Закону України від 13 січня 2012 року N 4336-VI «Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації щодо реалізації положень Державної програми приватизації на 2012 - 2014 роки» постанова Кабінету Міністрів України від 12 вересня 1997 р. № 1012 “Про порядок контролю за діяльністю підприємств, приватизація яких здійснюється за погодженням з Кабінетом Міністрів України” діє до затвердження Фондом державного майна України відповідного акта, передбаченого цим Законом.

   В процесі користування зазначеним нормативним актом виникла необхідність привести постанову у відповідність з чинним законодавством України зокрема процедуру здійснення контролю за виконанням зобов’язань, визначених умовами договорів купівлі-продажу об’єктів, приватизація яких здійснюється на підставі рішень Кабінету Міністрів України. При цьому пропонується виключити із постанови ті заходи, які були виконані в період її дії. Вищезазначена постанова вноситься у новій редакції.

   Зауваження та пропозиції до проекту Постанови просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління з питань договірного менеджменту. Адреса електронної пошти (e-mail) maya@spfu.gov.ua

   Зауваження та пропозиції до проекту Постанови приймаються Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення. 


Аналiз регуляторного впливу проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про порядок здійснення контролю за виконанням зобов’язань, визначених умовами договорів купівлі-продажу об’єктів, приватизація яких здійснюється на підставі рішень Кабінету Міністрів України»

Про порядок здійснення контролю за виконанням зобов’язань, визначених умовами договорів купівлі-продажу об’єктів, приватизація яких здійснюється на підставі рішень Кабінету Міністрів України

Пояснювальна записка до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про порядок здійснення контролю за виконанням зобов’язань, визначених умовами договорів купівлі-продажу об’єктів, приватизація яких здійснюється на підставі рішень Кабінету Міністрів України»