A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження форм подання інформації»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження форм подання інформації»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з 12.04.2012 на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження форм подання інформації» (далі – наказ), з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект наказу розроблено з метою виконання підпункту 1 пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 26.10.2011 № 1103 «Деякі питання визначення оціночної вартості нерухомості та об’єктів незавершеного будівництва, що продаються (обмінюються)» та забезпечення виконання суб’єктами оціночної діяльності – суб’єктами господарювання пунктів 3 та 12 Тимчасового порядку визначення оціночної вартості нерухомості та об’єктів незавершеного будівництва, що продаються (обмінюються), затвердженого зазначеною постановою.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: natali@spfu.gov.ua

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження форм подання інформації» та аналізу регуляторного впливу зазначеного проекту акта надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника, Державній служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва на адресу: 01001, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження форм подання інформації» прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

Заступник Голови Фонду                                      І. Хотей 


Про затвердження форм подання інформації

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження форм подання інформації»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна «Про затвердження форм подання інформації»