A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України “Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 31 березня 2000 р. № 677”

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України “Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 31 березня 2000 р. № 677”

Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань, Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на веб-сайті Фонду (http://spfu.gov.ua) проекту наказу Фонду державного майна України “Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 31 березня 2000 р. № 677” та аналізу регуляторного впливу вказаного проекту постанови.

Необхідність прийняття проекту наказу Фонду державного майна України “Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 31 березня 2000 р. № 677” зумовлена прийняттям Закону України “Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації щодо реалізації положень Державної програми приватизації на 2012 - 2014 роки”.

Проектом наказу передбачається:

- урегулювання процедури безоплатної передачі єдиних майнових комплексів підприємств із сфери управління органів, уповноважених управляти державним майном, самоврядних організацій до сфери управління державних органів приватизації у зв'язку з прийняттям рішення про приватизацію;

- реалізація норм Закону України "Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації щодо реалізації положень Державної програми приватизації на 2012 - 2014 роки” та приведення у відповідність до Законів України “Про приватизацію державного майна”, "Про державну програму приватизації", "Про Фонд державного майна України", постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.98 № 1482 "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності". та визначає

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня оприлюднення цього повідомлення надсилати за адресою: Фонд державного майна України, Управління з питань реформування власності, вул. Кутузова, 18/9, м. Київ, 01601, e-mail: zinenko@spfu.gov.ua. 


Порядок передачі єдиних майнових комплексів підприємств до сфери управління державних органів приватизації у зв'язку з прийняттям рішення про приватизацію

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України “Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 31 березня 2000 р. № 677”

Пояснювальна записка до наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 31.03.2000 N 667"