A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до нормативно-правового акта»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до нормативно-правового акта»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань, Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на веб-сайті Фонду (http://www.spfu.gov.ua) проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до нормативно-правового акта» та аналізу регуляторного впливу вказаного проекту наказу.

Необхідність прийняття проекту наказу «Про внесення змін до нормативно-правового акта» зумовлена прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації щодо реалізації положень Державної програми приватизації на 2012 - 2014 роки».

Проектом наказу передбачається:

1. Удосконалення механізму приватизації акцій (часток, паїв), що належать державі у статутному капіталі господарських товариств, інших господарських організацій та підприємств агропромислового комплексу, заснованих на базі об‘єднання майна різних форм власності.

2. Реалізація норм Закону України «Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації щодо реалізації положень Державної програми приватизації на 2012 - 2014 роки» та приведення у відповідність до Закону України «Про приватизацію державного майна» положення Фонду державного майна України про порядок приватизації акцій (часток, паїв), що належать державі в майні міжгосподарських підприємств та в статутних фондах створених на їх базі господарських товариств, затвердженого наказом Фонду державного майна України, рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 15 вересня 2000 року № 1935/139, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 6 жовтня 2000 року за № 690/4911.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня оприлюднення цього повідомлення надсилати за адресою: Фонд державного майна України, Управління з питань реформування власності, вул. Кутузова, 18/9, м. Київ, 01601, e-mail: ogwozdik@spfu.gov.ua.

Голова Фонду                                                 О. Рябченко 


Про внесення змін до нормативно - правового акта 

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до нормативно-правового акта»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до нормативно-правового акта»