A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про оренду державного та комунального майна"

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про оренду державного та комунального майна"

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з 18 січня 2013 року на сайті Фонду доопрацьованого проекту Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про оренду державного та комунального майна" з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проект Закону розроблено з метою підвищення ефективності орендних відносин та запобігання пошкодженням і втратам орендованого майна та узгодження норм Закону України “Про оренду державного та комунального майна” з Законом України “Про Фонд державного майна України” і законодавством про приватизацію.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління з питань управління державним майном та орендних відносин. Адреса електронної пошти: graf@spfu.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проекту наказу прийматимуться Фондом державного майна України впродовж місяця з дня оприлюднення. 


Про внесення змін до Закону України “Про оренду державного та комунального майна”


Порівняльна таблиця до проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про оренду державного та комунального майна»


Аналіз регуляторного впливу проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про оренду державного та комунального майна»


Пояснювальна записка до проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про оренду державного та комунального майна»