A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про порядок проведення конкурсів з продажу пакетів акцій акціонерних товариств»

Повідомлення про оприлюднення

проекту наказу Фонду державного майна України

«Про внесення змін до Положення про порядок проведення конкурсів з продажу пакетів акцій акціонерних товариств»

 

          Відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з 30.12.2015 на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про порядок проведення конкурсів з продажу пакетів акцій акціонерних товариств» (далі – Проект) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Зазначеним проектом наказу Фонду державного майна України вносяться зміни до Положення про порядок проведення конкурсів з продажу пакетів акцій акціонерних товариств, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 10.05.2012 № 639, розпорядженням Антимонопольного комітету України від 10.05.2012 № 282-р, рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 10.05.2012 № 674, та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12.06.2012 за № 940/21252.

          Проект розроблений відповідно до статті 5 Закону України «Про Фонд державного майна України», Закону України «Про акціонерні товариства», постанови Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2003 року № 1891 «Про затвердження Методики оцінки майна» та з метою підвищення ефективності процесу приватизації державного майна та залучення інвестицій в економіку України.

Зауваження і пропозиції до Проекту просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601,  м.Київ - 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: bingo@spfu.gov.ua.

          Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження та пропозиції до оприлюдненого Проекту надаються фізичними, юридичними осіб та їх об’єднаннями, крім розробників, Державній регуляторній службі України на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua/.

          Зауваження та пропозиції до Проекту прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

 

Заступник Директора департаменту                                        В. Герц

Проект наказу

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу