A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України» щодо інформаційної взаємодії

Повідомлення про оприлюднення
проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України» щодо інформаційної взаємодії

 

Фонд державного майна України відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»повідомляє про оприлюднення проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів Українищодо інформаційної взаємодії»на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України (www.spfu.gov.ua) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх обєднань.

Проектом Закону України «Про внесення змін до деяких законів України»щодо інформаційної взаємодії пропонується внесення змін до законів України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» та «Про управління об’єктами державної власності» з метою:

впровадження інформаційної взаємодії між Єдиним державним реєстром юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (далі Єдиний державний реєстр)та інформаційними системами Фонду державного майна та суб’єктів управління об’єктами державної власності в електронній формі;

 вдосконалення порядку ведення Єдиного реєстру об’єктів державної власності (далі – Реєстр), спрямованого на формування адресно-довідкової частини Реєстру (даних про державну реєстрацію юридичних осіб, зокрема, державних підприємств, їх об’єднань, установ та організацій, інших господарських організацій, щодо яких здійснюються корпоративні права держави, та/або господарських організацій, на балансі яких перебуває державне майно) на базі даних Єдиного державного реєстру.

Зауваженнятапропозиції до законопроекту надсилати протягом місяця з дня його оприлюднення в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ133, вул. Кутузова, 18/9,тел. 200-34-44 та в електронному вигляді на e-mail: star@spfu.gov.ua.

 

 

Начальник Управління
моніторингу, прогнозування
та інформаційних технологій
Фонду державного майна України                                             О. Задорожний

 

Проект Закону

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу