A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін у додаток 2 до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу»

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови

Кабінету Міністрів України

 «Про внесення змін у додаток 2 до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з 24 лютого 2016 року на сайті Фонду державного майна України проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін у додаток 2 до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу» з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Проект постанови розробленоз метою приведення тексту Методикирозрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу,затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від04 жовтня 1995 р. №786, у відповідність із Законом України «Про громадські об’єднання», а також з метою усунення різночитання у тлумаченні положень пп. 27, 28 та 30 додатку 2 до зазначеної Методики щодо застосування різних орендних ставок залежно від площі використовуваного майна.

Зауваження та пропозиції до проекту просимо надсилати на адресу:01601, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління з питань орендних відносин та розпорядження державним майном. Адреса електронної пошти:(e-mail:aqua@spfu.gov.ua).

 Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

Проект Постанови КМУ

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу